Ako odinštalovať rozšírenie Grid View v Google Meet

Prejdite na nové rozšírenie Google Meet Grid View od Chrisa Gambla, aby ste získali najnovšie aktualizácie a opravili problém s nefunkčným zobrazením mriežky v Google Meet

Rozšírenie Google Meet Grid View vzalo svet silou, keď prvýkrát vstúpilo do našich životov, a umožnilo nám zobraziť všetkých účastníkov stretnutia v čase, keď služba Google Meet oficiálne ponúkala na obrazovke iba 4 kanály videa. Odvtedy Google vylepšil zobrazenie dlaždíc Google Meet, ktoré umožňuje rozloženie dlaždíc až pre 16 ľudí súčasne bez potreby externých rozšírení.

To však nezmenšilo používanie rozšírenia Google Meet Grid View, pretože je stále veľmi užitočné pri stretnutiach s viac ako 16 účastníkmi a stretnutia v službe Google Meet môžu mať veľa účastníkov (až 250).

Rýchla lekcia histórie: Rozšírenie Google Meet Grid View vydal školský učiteľ, ktorý ho vytvoril pre svoju školu v dôsledku pandémie Covid-19, a bolo založené na používateľskom skripte Chrisa Gambla. Teraz Chris Gamble vydal oficiálne rozšírenie prehliadača Chrome založené na svojom kóde, ktorý sa často aktualizuje, zatiaľ čo pôvodné rozšírenie prehliadača Chrome sa už nebude aktualizovať, pretože ten, kto ho vydal, je na dovolenke. Nie že by ste potrebovali všetky tieto informácie, ale podstatou je, že bude vo vašom najlepšom záujme prejsť na nové rozšírenie.

Odinštalujte predchádzajúce rozšírenie Google Meet Grid View

Ak chcete vykonať zmenu na oficiálnom rozšírení od Chrisa Gambla, budete musieť z prehliadača odinštalovať staré rozšírenie, pretože obe by mohli narušiť funkčnosť.

Ak chcete rozšírenie odinštalovať, kliknite pravým tlačidlom myši na ikonu rozšírenia Google Meet Grid View na paneli s adresou.

Na obrazovke sa zobrazí kontextové menu. V ponuke vyberte možnosť Odstrániť z prehliadača Chrome.

Na obrazovke sa objaví potvrdzujúca správa. Kliknutím na „Odstrániť“ rozšírenie úspešne odinštalujete.

Nainštalujte rozšírenie New Grid View Extension od Chrisa Gambla

Teraz, keď vám staré rozšírenie už nestojí v ceste, môžete si stiahnuť nové rozšírenie vydané samotným maestrom. Ak chcete získať nové rozšírenie, prejdite do Internetového obchodu Chrome pomocou odkazu nižšie.

zobraziť v internetovom obchode Chrome

Kliknutím na tlačidlo „Pridať do prehliadača Chrome“ nainštalujete rozšírenie do svojho prehliadača.

Zobrazí sa dialógové okno s potvrdením. Kliknutím na „Pridať rozšírenie“ potvrďte inštaláciu.

Na paneli s adresou sa zobrazí ikona rozšírenia. Nové rozšírenie má ako ikonu štvorec mriežky 9 × 9, zatiaľ čo staré rozšírenie malo ikonu mriežky 2 × 2, takže budete vedieť, že ste nainštalovali správnu.

Nové rozšírenie má všetky funkcie, ktoré ponúkalo staré, a ďalšie a tiež dostáva častejšie aktualizácie, takže si buďte istí, že ste teraz v dobrých rukách.

Kategórie: Web