Ako zastaviť automatické spustenie Skype v systéme Windows 10

Mnoho programov má tendenciu sa automaticky spustiť pri spustení počítača. Skype od Microsoftu je jedným z nich. A nanešťastie vás nezaujíma požiadať o vaše povolenie pred nastavením pravidla, ktoré sa má automaticky spustiť pri zapnutí počítača.

Našťastie je však správa spúšťacích aplikácií v systéme Windows 10 jednoduchšia ako kedykoľvek predtým. Automatické spúšťanie aplikácie Skype na počítači so systémom Windows 10 môžete zastaviť tak, že ho zakážete v nastavení aplikácií pri spúšťaní.

Otvorte ponuku Štart na počítači so systémom Windows 10 a potom kliknite na nastavenie ikona ozubeného kolieska na ľavej strane ponuky.

Na obrazovke nastavení systému Windows 10 vyberte možnosť aplikácie otvorte nastavenia súvisiace s programami nainštalovanými v počítači.

Na ďalšej obrazovke vyberte Začiatok z ľavého panelu. Tým sa otvoria nastavenia Startup Apps, kde môžete povoliť/zakázať automatické spúšťanie aplikácií po zapnutí počítača.

Nakoniec nájdite Skype v zozname aplikácií na obrazovke Startup apps (Spúšťacie aplikácie) a potom vypnite prepínač, aby ste zakázali jej automatické spúšťanie v počítači.

to je všetko. Skype by sa už nemal automaticky spúšťať na vašom počítači so systémom Windows 10.