[Stiahnuť] Vydaný iOS 12 Beta 3, stiahnite si súbory firmvéru IPSW tu

Po vydaní verejnej beta verzie minulý týždeň spoločnosť Apple teraz vydala aktualizáciu iOS 12 Developer Beta 3 pre všetky zariadenia s podporou iOS 12. Ak už máte na svojom iPhone nainštalovaný profil iOS 12 Beta, prejdite na Nastavenia » Všeobecné » Aktualizácie softvéru stiahnuť iOS 12 Beta 3 do svojho zariadenia.

Poznámky k vydaniu iOS 12 Beta 3 uvádzajú niekoľko opráv existujúcich problémov iOS 12, s ktorými sa používatelia stretávajú od prvého vydania Developer Beta. Ak na svojom iPhone používate iOS 12 Public Beta, toto však nie je aktualizácia pre vás. Na vydanie verejnej beta verzie 2 si musíte pár dní počkať.

Pozrite si, čo je nové v iOS 12 Beta 3 [Úplný denník zmien]

Ak už na svojom iPhone používate beta verziu pre vývojárov iOS 12, najlepší spôsob aktualizácie na iOS 12 Beta 3 je Aktualizácie softvéru v časti Nastavenia. V opačnom prípade uchopte súbory firmvéru iOS 12 Beta 3 IPSW z nižšie uvedeného odkazu na stiahnutie a nainštalujte ho manuálne cez iTunes do počítača.

Stiahnite si súbory firmvéru iOS 12 Beta 3 IPSW

  • iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 7
  • iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
  • iPhone SE, iPhone 5s
  • iPhone 6s, iPhone 6
  • iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus

Po získaní súboru firmvéru pre váš iPhone postupujte podľa nižšie uvedeného odkazu, kde nájdete podrobného sprievodcu inštaláciou iOS 12 Beta 3 prostredníctvom súboru firmvéru IPSW do vášho zariadenia.

→ Ako nainštalovať súbor firmvéru iOS IPSW pomocou iTunes na Windows a Mac

Kategórie: iOS