Ako stiahnuť iOS 12 Beta 2

iOS 12 Beta 2 je teraz vonku a je k dispozícii na stiahnutie pre všetky podporované zariadenia iPhone a iPad. Aktualizácia je stále dostupná len pre vývojárov, no stiahnuť si ju môžete aj bez vývojárskeho účtu.

Ak máte zariadenie kompatibilné so systémom iOS 12, môžete si stiahnuť iOS 12 Beta 2 buď inštaláciou profilu iOS 12 Beta Profile alebo stiahnutím súboru firmvéru IPSW do počítača a jeho inštaláciou cez iTunes.

Metóda profilu iOS 12 Beta je oveľa jednoduchšia a priamočiarejšia, všetko, čo musíte urobiť, je nainštalovať konfiguračný profil beta a potom skontrolovať aktualizáciu z Nastavenia » Všeobecné » Aktualizácia softvéru. Nižšie si môžete stiahnuť odkaz na stiahnutie profilu iOS 12 Beta:

→ Odkaz na stiahnutie: Beta profil iOS 12 (8,82 kB)

└ Krátka adresa URL na stiahnutie pre jednoduché zadávanie na mobile: goo.gl/aT2VwL (rozlišujú sa malé a veľké písmená)

Otvorte vyššie uvedený odkaz na svojom iPhone v prehliadači Safari a stiahnite si odtiaľ profil iOS 12 Beta. Po stiahnutí nainštalujte konfiguračný profil podľa pokynov na obrazovke. Potom prejdite na Nastavenia » Všeobecné » Aktualizácia softvéru stiahnuť iOS 12 Beta 2.

Ak ste niekto ako my, kto uprednostňuje inštaláciu aktualizácií iOS cez iTunes pomocou počítača. Súbory firmvéru iOS 12 Beta 2 IPSW si môžete stiahnuť z nižšie uvedených odkazov na stiahnutie.

Stiahnite si firmvér iOS 12 Beta 2 IPSW

  • iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 7
  • iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
  • iPhone SE, iPhone 5s
  • iPhone 6s, iPhone 6
  • iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus

Po získaní súboru firmvéru pre váš iPhone postupujte podľa nižšie uvedeného odkazu, kde nájdete podrobného sprievodcu inštaláciou iOS 12 Beta 2 prostredníctvom súboru firmvéru IPSW do vášho zariadenia.

→ Ako nainštalovať súbor firmvéru iOS IPSW pomocou iTunes na Windows a Mac

to je všetko. Užite si iOS 12 Beta 2 na svojom iPhone.

Kategórie: iOS