Ako aktualizovať iPhone X na iOS 11.4 pomocou súboru firmvéru IPSW a iTunes

Apple vydal aktualizáciu iOS 11.4 pre iPhone X a všetky ostatné podporované iOS zariadenia. Nová aktualizácia obsahuje vylepšenia výkonu, iMessage v iCloude a mnoho ďalších zaujímavých funkcií. iOS 11.4 je k dispozícii na stiahnutie pre všetky podporované modely iPhone a iPad ako aktualizácia OTA a cez iTunes na počítači.

Ak nechcete aktualizovať svoj iPhone X prostredníctvom aktualizácií OTA alebo iTunes, pretože je to často pomalé, môžete si stiahnuť súbory firmvéru iOS 11.4 IPSW priamo do svojho počítača a manuálne aktualizovať firmvér do vášho iPhone X pomocou iTunes.

Týmto spôsobom budete mať kópiu súboru firmvéru iOS 11.4 vo svojom počítači pre prípad, že by ste v budúcnosti museli svoj iPhone X obnoviť. Manuálne obnovenie iPhone pomocou súboru firmvéru IPSW je pomerne rýchle, pretože šetrí čas, ktorý iTunes trvá sťahovaniu obnovovacieho obrazu pre vaše zariadenie.

→ Stiahnite si firmvér iPhone X iOS 11.4 IPSW (2,8 GB)

Ak potrebujete pomoc s inštaláciou firmvéru IPSW, postupujte podľa nášho podrobného sprievodcu krok za krokom (prepojený nižšie) o manuálnej aktualizácii iPhone pomocou obnovovacieho obrazu (IPSW) pomocou iTunes.

→ Ako nainštalovať súbor firmvéru iOS IPSW pomocou iTunes na Windows a Mac