Ako previesť zoznamy skladieb medzi Apple Music a Spotify pomocou Playlistu

Playlistor je bezplatný webový nástroj, ktorý dokáže bez námahy previesť zoznamy skladieb z Apple Music do Spotify a naopak. Ak máte zoznam skladieb Apple Music, ktorý chcete preniesť do Spotify, Playlistor to urobí za vás kliknutím na tlačidlo. Je to rýchle a jednoduché použitie.

Preveďte zoznam skladieb Apple Music na Spotify

Ak chcete preniesť svoj zoznam skladieb Apple Music do Spotify, budeme potrebovať webový odkaz na zoznam skladieb Apple Music. Ak ju chcete získať, najprv otvorte aplikáciu Hudba na domovskej obrazovke vášho iPhone.

V aplikácii Hudba klepnite na Knižnica na navigačnej lište v spodnej časti obrazovky a potom vyberte zoznamy skladieb z dostupných možností v hornej časti obrazovky.

Zo zoznamu zoznamov skladieb vyberte/otvorte ten, ktorý chcete previesť na zoznam skladieb Spotify. Potom klepnite na tlačidlo s tromi bodkami v hlavičke zoznamu skladieb.

V kontextovej ponuke, ktorá sa zobrazí na obrazovke, klepnite na Kopírovať skopírovať webový odkaz na zoznam skladieb.

Teraz otvorte webovú stránku Playlistora (odkaz nižšie) vo webovom prehliadači. Môžete použiť Safari, Chrome, Firefox alebo akýkoľvek iný prehliadač. na tom nezáleží.

Otvorte webovú stránku Playlistu

Na webovej lokalite Playlistora dvakrát ťuknite na textové pole, čím získate ponuku s popisom, a potom ťuknite na položku Prilepiť možnosť vložiť odkaz na zoznam skladieb Apple Music, ktorý sme predtým skopírovali.

Nakoniec klepnite na Konvertovať na spustenie procesu konverzie zoznamu skladieb.

Konverzia zoznamu skladieb bude trvať niekoľko sekúnd. Počas prenosu sa zobrazí indikátor priebehu. Po prenose zoznamu skladieb sa indikátor priebehu zmení na zelenú a zobrazí sa a odkaz na zoznam skladieb Spotify. Klepnutím na odkaz otvoríte zoznam skladieb. Zoznam skladieb sa otvorí v službe Spotify. Pridajte ho do svojej knižnice klepnutím na Srdce ikona v Spotify.

Preveďte zoznam skladieb Spotify na Apple Music

Playlistor vám tiež umožňuje preniesť vaše zoznamy skladieb Spotify do Apple Music s rovnakou ľahkosťou. Všetko, čo potrebujete, je webový odkaz na zoznam skladieb Spotify, ktorý chcete previesť na zoznam skladieb Apple Music.

Najprv otvorte aplikáciu Spotify na telefóne alebo počítači. Ísť do Vaša knižnica. Tam budú uvedené všetky vaše zoznamy skladieb.

Vyberte zoznam skladieb, ktorý chcete previesť na Apple Music. Potom klepnite na tri bodky v pravom hornom rohu obrazovky a vyberte zdieľam z dostupných možností.

V dostupných možnostiach zdieľania v aplikácii Spotify klepnite na Skopírovať odkaz skopírovať webový odkaz na zoznam skladieb.

Potom v prehliadači otvorte webovú stránku Playlistora (odkaz nižšie) a prilepte odkaz, ktorý ste skopírovali pre zoznam skladieb Spotify, do textového poľa na webovej lokalite Playlist. Potom konečne stlačte Konvertovať tlačidlo.

Otvorte webovú stránku Playlistu

Prevod zoznamu skladieb Spotify na Apple Music vyžaduje prihlásenie do účtu Apple Music, keď dostanete výzvu, stlačte Prihlásiť sa a prihláste sa pomocou Apple ID priradeného k vášmu účtu Apple Music. Povoľte Playlistu vytvárať zoznamy skladieb vo vašom účte Apple Music.

Keď Playlistu dáte povolenie na prístup k vášmu účtu Apple Music, skonvertuje zoznam skladieb Spotify a automaticky sa uloží do vašej knižnice Apple Music.

Na overenie otvorte aplikáciu Apple Music, potom prejdite do ponuky Knižnica » Zoznamy skladieb a nájdete zoznam skladieb Spotify, ktorý ste skonvertovali, pripravený na prehrávanie v Apple Music.

? Na zdravie!