Nedarí sa vám stiahnuť aktualizáciu iOS 12.1.1 na váš iPhone? Skúste to takto

Apple teraz vydáva aktualizáciu iOS 12.1.1 pre zariadenia iPhone a iPad. Aktualizácia prináša nové funkcie, ako je podpora haptického dotyku pre náhľady upozornení na iPhone XR, ďalší operátori na zariadeniach s podporou eSIM, živé snímanie fotografií vo FaceTime a ďalšie.

Aktualizácia iOS 12.1.1 sa počas písania rozširuje na všetky podporované zariadenia iPhone a iPad. Ak nevidíte aktualizáciu pod Nastavenia » Všeobecné » Sekcia Aktualizácia softvéru zatiaľ na svojom iPhone, nebojte sa! Musíte počkať niekoľko hodín. Ide o hromadné zavádzanie, a preto môže chvíľu trvať, kým sa aktualizácia dostane do vášho zariadenia.

Ak však nie ste ten, kto by mohol čakať, potom stiahnite si súbor firmvéru iOS 12.1.1 IPSW z nižšie uvedeného odkazu na stiahnutie a manuálne nainštalujte aktualizáciu do svojho iPhone pomocou iTunes.

Stiahnite si súbor firmvéru IPSW pre iOS 12.1.1

Uprednostňujeme manuálnu inštaláciu aktualizácií systému iOS do našich zariadení iPhone a iPad, pretože nikdy nezlyhá a je menej náchylný na všeobecné problémy s iPhone, ktoré sa vyskytnú po inštalácii aktualizácie systému iOS.

Kategórie: iOS