Ako aktualizovať iPhone 6 a iPhone 6 Plus na iOS 12

Potrebný čas: 15 minút.

Aktualizácia iOS 12 sa začne pre masy šíriť od 17. septembra. Nový softvér prináša niekoľko nových funkcií a vylepšení výkonu pre iPhone 6 a iPhone 6 Plus.

Testovali sme beta verzie iOS 12 na našom iPhone 6 už viac ako tri mesiace a vylepšenia, ktoré iOS 12 prináša pre iPhone 6 a 6 Plus, na nás zapôsobili.

Výdrž batérie iPhone 6 na iOS 12 je tiež vynikajúca. Môžete si všimnúť, že sa batéria vášho zariadenia rýchlo vybije hneď po inštalácii iOS 12, ale je to len preto, že váš iPhone sa spriatelí s novým softvérom. Výdrž batérie sa vráti do normálu alebo ešte lepšie, keď budete na svojom iPhone 6/6 Plus niekoľko dní používať iOS 12.

Pozrime sa, ako môžete nainštalovať aktualizáciu iOS 12 na váš iPhone 6 a iPhone 6 Plus.

  1. Otvorte Nastavenia na svojom iPhone.

    Na domovskej obrazovke otvorte na svojom iPhone 6/6 Plus aplikáciu Nastavenia.

  2. Prejdite do časti Všeobecné » Aktualizácia softvéru

    V Nastaveniach ťuknite na položku Všeobecné » a potom ťuknutím na položku Aktualizácia softvéru získajte sekciu aktualizácií na svojom iPhone.

  3. Váš iPhone skontroluje aktualizácie

    Hneď ako otvoríte sekciu Aktualizácia softvéru, váš iPhone skontroluje dostupné aktualizácie softvéru.

  4. Stiahnite si a nainštalujte aktualizáciu iOS 12.0

    Po zistení aktualizácie iOS 12.0 pre váš iPhone 6 alebo iPhone 6 Plus získate možnosť stiahnuť a nainštalovať aktualizáciu, ťuknite na ňu.

  5. Počkajte na dokončenie inštalácie aktualizácie

    Váš iPhone si najskôr stiahne aktualizáciu iOS 12, potom ju pripraví na inštaláciu a nakoniec sa reštartuje, aby nainštaloval aktualizáciu softvéru iOS 12.0.

  6. Overte aktualizáciu

    Keď sa váš iPhone po inštalácii zavedie späť do systému. prejdite do časti Nastavenia » Všeobecné » Informácie a overte verziu softvéru iOS nainštalovanú na vašom iPhone. Malo by to byť 12.0.

To je všetko. Vychutnajte si nové funkcie a vylepšenia, ktoré aktualizácia iOS 12 prináša pre vaše zariadenia iPhone 6 a iPhone 6 Plus.

Kategórie: iOS