Aktualizácia systému Windows 10 1809 odstránila všetky súbory v dokumentoch, obrázkoch a videách? Tu je návod, ako ich získať späť

Aktualizácia systému Windows 10 1809 je pre tých, ktorí si nainštalovali aktualizáciu funkcií od spoločnosti Microsoft v dobrej viere, zle. Zdá sa, že po inštalácii systému Windows 10 verzie 1809, keď používatelia reštartujú svoj počítač, sa všetky používateľské súbory zdajú byť odstránené z priečinkov Dokumenty, Obrázky, Videá atď. Sme tu, aby sme vám povedali, že súbory môžete získať späť.

Aktualizácia funkcií z októbra 2018 neodstraňuje vaše súbory, ale chybne vytvára nový používateľský profil pre váš účet, a teda nezobrazuje súbory predchádzajúceho používateľa.

Vaše vymazané súbory sú pravdepodobne stále uložené vo vašom počítači v adresári Users na jednotke C alebo na ktorejkoľvek jednotke, na ktorú ste nainštalovali systém Windows do počítača.

Ako obnoviť súbory odstránené aktualizáciou systému Windows 10 1809

  1. Otvorte jednotku, na ktorej je nainštalovaný systém Windows. Väčšinou je to jednotka C.
  2. Vyberte Používatelia priečinok.
  3. V adresári používateľov otvorte priečinok, ktorý vyzerá ako skrátený názov účtu alebo e-mailové ID. Tu musíte nájsť svoj predchádzajúci priečinok ID používateľa.
  4. Všetky vaše dokumenty, obrázky, videá a ďalšie súbory súvisiace s používateľom budú dostupné vo vašom používateľskom adresári.

Neexistuje žiadna istota, či vyššie uvedený tip bude fungovať pre každého, ale niekoľko používateľov, ktorým Windows 10 verzie 1809 odstránili svoje súbory, dokázalo obnoviť svoje údaje.

Pozri tiež: Ako zabrániť tomu, aby Windows 10 1809 odstránil súbory a používateľský profil