OPRAVA: Apex Legends "Vyskytol sa problém s nastavením vašej hry. Preinštalujte si hru."

Nedarí sa vám hrať Apex Legends na vašom PC, pretože stále hádže chybu o „problémoch s nastavením vašej hry“? Nie si sám. Tento problém bol nahlásený viacerými používateľmi a v súčasnosti je veľmi rozšírený.

„Vyskytol sa problém s nastavením vašej hry. Preinštalujte si hru."

Vyššie uvedená chyba sa vyskytuje pri spustení hry. Zatiaľ čo EA vyšetruje problém, používateľ GilgaAH7 navrhol rýchle riešenie, ktoré zrejme funguje pre mnohých hráčov Apex Legends.

Hra sa nespustí, pretože je poškodený súbor komponentu DirectX s názvom d3dcompiler43.dll. Problém s Apex Legends možno vyrieši manuálne odstránenie poškodeného súboru a následné spustenie webového inštalačného programu DirectX Runtime na vašom počítači.

Stiahnite si DirectX Runtime Web Installer

Pokyny na vyriešenie problému

  1. Na počítači otvorte Systém 32 adresár:
    C:WindowsSystem32
  2. Hľadajte d3dcompiler43.dll súbor a vymaž to.
  3. Stiahnite si dxwebsetup.exe súbor z vyššie uvedeného odkazu na stiahnutie.
  4. Spustite súbor dxwebsetup.exe program a nech to naskenuje a stiahne chýbajúce súbory komponentov DirectX.
  5. Po dokončení inštalácie DirectX zatvorte program.

Ak používate grafickú kartu Nvidia, otvorte Ovládací panel NVIDIA na vašom PC z pracovnej plochy a prejdite na Spravujte nastavenia 3D » Nastavenia programu tab. Kliknite Pridať a vyberte Apex Legends zo zoznamu programov nainštalovaných v počítači a potom kliknite na Pridať vybraný program tlačidlo.

TIP: Ak nemôžete nájsť Apex Legends v zozname programov nainštalovaných na vašom PC, kliknite na tlačidlo Prehľadávať, prejdite do inštalačného adresára hry a vyberte súbor r5apex.exe.

Po vykonaní zmien navrhnutých vyššie spustite Apex Legends na vašom PC. Malo by to začať bez problémov.

Kategórie: Hry