iOS 11.4.1 sa nesťahuje do vášho iPhone? Skúste s iTunes

Apple pred časom vydal aktualizáciu iOS 11.4.1 pre zariadenia iPhone a iPad. Aktualizácia je ľahko dostupná na stiahnutie bezdrôtovo zo stránky Aktualizácie softvéru sekcia vo vašom zariadení“ nastavenie.

Ak sa však z nejakého dôvodu iOS 11.4.1 nesťahuje na váš iPhone alebo iPad cez interné systémy zariadenia, môžete tiež skúsiť aktualizovať na iOS 11.4.1 pomocou iTunes na vašom Macu alebo Windows PC.

Nainštalujte si najnovšiu verziu iTunes do svojho počítača pomocou odkazu na stiahnutie nižšie. Ak už máte v počítači nainštalovaný iTunes, uistite sa, že je aktualizovaný na najnovšiu dostupnú verziu.

→ Stiahnite si iTunes

Pripojte svoj iPhone alebo iPad k počítaču pomocou autentického kábla USB. Počkajte niekoľko sekúnd, kým iTunes rozpozná váš iPhone. Ak iTunes automaticky nezobrazí obrazovku iPhone, kliknite na malú Ikona iPhone vedľa rozbaľovacej ponuky Hudba, Filmy, Televízne relácie.

Po otvorení obrazovky iPhone v iTunes stlačte Skontrolovať aktualizácie tlačidlo. Ak je k dispozícii aktualizácia, zobrazí sa výzva na stiahnutie najnovšej verzie systému iOS (v tomto prípade 11.4.1).

Nechajte svoj iPhone pripojený k iTunes, aby si mohol stiahnuť a nainštalovať aktualizáciu iOS. Na zdravie!

Kategórie: iOS