Ako používať nálepky Animoji v správach na Apple Watch

Aktualizácia watchOS 6 bude vydaná spolu so systémom iOS 13 koncom tohto týždňa a prinesie veľa nových funkcií pre vaše Apple Watch. Jednou z našich obľúbených je možnosť odpovedať na správu pomocou nálepiek Animoji.

Odpovedanie na správy z malej obrazovky hodiniek nie je príliš pohodlné, ale ak by ste svoju odpoveď mohli zhrnúť do nálepky animoji, s najnovšou aktualizáciou Apple Watch to bude jednoduchšie.

Začnite otvorením aplikácie Správy na hodinkách Apple Watch. Stlačením tlačidla korunky prejdite na obrazovku Všetky aplikácie na hodinkách a potom klepnite na zelenú ikonu aplikácie Správy.

Ďalej vyberte konverzáciu zo správ, na ktorú chcete odpovedať nálepkou animoji. Uistite sa, že používateľ na prijímacej strane správy má aj iPhone, inak vaša odpoveď s nálepkou animoji neprejde.

Na obrazovke konverzácie sa posuňte na koniec poslednej správy a potom klepnite na tlačidlo emoji, čím získate prístup k emotikonom a nálepkám animoji na hodinkách.

Na obrazovke Emojis sa posuňte trochu nadol, aby ste sa dostali do sekcie „Nálepky Animoji“, potom vyberte a zdieľajte nálepku Animoji, ktorá vyhovuje konverzácii.

to je všetko. Zabávajte sa posielaním nálepiek Animoji cez hodinky Apple Watch. Dúfame, že Apple pracuje aj na poskytovaní podpory nálepiek Memoji.

? Na zdravie!