Problém s Bluetooth iPhone 11 znemožňujúci použitie v aute a s inými zariadeniami

Ak iOS 13 nebol dostatočným problémom pre nových majiteľov iPhone, je tu ďalší problém s iPhone 11, ktorý je rovnako nepríjemný. Zdá sa, že zariadenia iPhone 11 a iPhone 11 Pro majú problém s Bluetooth, kde nedokázali udržať stabilné pripojenie k pripojenému zariadeniu Bluetooth.

Mnoho používateľov sa obrátilo na fórum komunity Apple a vysvetlilo, ako sa ich iPhone 11 nedokáže pripojiť k audio systému ich auta. Niektorí používatelia hlásili problémy aj s reproduktormi a slúchadlami Bluetooth.

Pripojenie v Mercedese (Bluetooth). Pripojí sa, potom sa odpojí, potom sa znova pripojí – a opakuje sa. Pri používaní ovládacích prvkov auta sa na obrazovke auta zobrazuje aj správa „Zariadenie neodpovedá“. Vyskytli sa vážne problémy s oneskorením a pripojením.

hovorí RGB-UK

Iný používateľ hovorí, že každé zariadenie Bluetooth okrem AirPods má problémy s pripojením k jeho iPhone 11 Pro.

Vyskytli sa aj problémy s pripojením. Volvo S60 vôbec nevidí iPhone 11 pro, nemalo problémy so 4 predchádzajúcimi modelmi. Tiež všetko okrem AirPods (sú z tohto roku) sa nemôže pripojiť k iPhone cez bluetooth ani to nemôže objaviť. Aktualizácia 13.1 tiež nepomohla. Veľmi otravné.

hovorí Rrroma

Problémy s pripojením Bluetooth na iPhone 11 hlásia nielen komunitné fóra Apple, ale aj ľudia z Reddit.

Kliknite na Rozbaliť

Problém sa týka iba zariadení iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max. Nejde o problém iOS 13, pretože žiadny z ostatných používateľov iPhone tento problém po aktualizácii na iOS 13 nenahlásil.