OPRAVA: Problémy s rýchlosťou a pripojením iPhone XS a XS Max 4G/LTE

iPhone XS a XS Max sú vybavené dodatočnou anténou pre Cat 16 Gigabit LTE, ktorá výrazne zlepšuje výkon 4G na oboch zariadeniach. To však neznamená, že nové telefóny iPhone sú imúnne voči zlým problémom s pripojením.

Mnoho používateľov na Reddite sa sťažuje na slabé pripojenie 4G / LTE na svojich zariadeniach iPhone XS a XS Max. Používatelia majú tiež problémy s používaním siete LTE.

Kým Apple neurobí niečo na vyriešenie problému, nižšie je niekoľko tipov, ako dočasne poskytnúť dotknutým používateľom úľavu od problémov s iPhone XS a XS Max LTE.

  • Nastavte 4G/LTE na „Iba dáta“

    Ak máte problémy s telefonovaním počas LTE, zvážte nastavenie LTE na „Len dáta“. Ísť do Nastavenia » Mobilné dáta » Možnosti mobilných dát » Povoliť 4G/LTE » vyberte „Len dáta“.

  • Reštartujte svoj iPhone XS

    Reštartovanie iPhone takmer vždy vyrieši akékoľvek problémy so sieťovým pripojením. Pokračujte a vypnite / zapnite svoj iPhone XS, aby ste vyriešili problémy so 4G/LTE.

  • Kontaktujte spoločnosť Apple alebo svojho operátora

    Ak problém pretrváva, mali by ste kontaktovať spoločnosť Apple alebo svojho operátora. iPhone XS a XS Max sú navrhnuté tak, aby zlepšili výkon LTE, ale ak vám namiesto toho poskytuje slabý výkon, mali by ste to nahlásiť.