OPRAVA: Chyba 0x80070424 pri inštalácii aktualizácie systému Windows 10 1809 zo zostavy 1803

Nedarí sa vám stiahnuť Windows 10 verzie 1809 do počítača so zostavou 1803? Nie si sám. Je to problém, ktorému čelia mnohí používatelia pri pokuse o aktualizáciu z Windowsu 10 verzie 1803 na 1809.

Aj keď existuje veľa dôvodov, prečo sa vášmu počítaču nedarí nainštalovať aktualizáciu systému Windows 10 1809, ale ak sa vám zobrazuje chyba 0x80070424, problém je pravdepodobne možné vyriešiť resetovaním súčastí aktualizácie systému Windows na vašom počítači.

Aby sme veci zjednodušili, použijeme nástroj „Obnoviť nástroj Windows Update Agent“. Manuel F. Gil opraviť súčasti aktualizácie systému Windows na vašom počítači.

Stiahnite si nástroj Reset Windows Update Agent Tool

Ako opraviť chybu 0x80070424

  1. Stiahnite si ResetWUEng.zip súbor z vyššie uvedeného odkazu a rozbaľte ho v počítači.
  2. Z rozbalených súborov a priečinkov otvorte Obnovte nástroj Windows Update priečinok, potom kliknite pravým tlačidlom myši na ResetWUEng.cmd súbor a vyberte Spustiť ako správcaz kontextového menu. Kliknite Áno keď dostanete výzvu, aby ste povolili skriptu používať oprávnenia správcu.
  3. Na Obnovte nástroj Windows Update sa najprv zobrazí obrazovka Zmluvné podmienky. Prijmite podmienky stlačením Y na klávesnici.
  4. Na ďalšej obrazovke vyberte možnosť 2 resetovať súčasti Windows Update. Typ 2 z klávesnice a stlačte Enter.
  5. Počkajte, kým nástroj dokončí proces resetovania. Po dokončení zatvorte okno Obnoviť nástroj Windows Update Tool.
  6. Ísť do Nastavenia » Aktualizácia a zabezpečenie » kliknite na Skontroluj aktualizácie tlačidlo a nainštalujte dostupné aktualizácie.

Poznámka: Ak samotná možnosť 2 problém nevyrieši, vyskúšajte aj všetky ostatné možnosti. Tento nástroj je navrhnutý tak, aby vyriešil takmer všetky problémy súvisiace s aktualizáciou systému Windows 10. Nevzdávajte sa toho, kým nevyskúšate všetky možnosti, ktoré ponúka.