Prečo by ste mali na svojom iPhone zakázať čas obrazovky

iOS 12 zaviedol skvelú novú funkciu s názvom Screen Time, aby používatelia mohli sledovať svoj vzor používania iPhonu. Znalosti Screen Time sú však také hlboké, že by vás, vášho manžela alebo vašich rodičov mohli vystrašiť z toho, do akej miery ste vybavený svojím iPhone, bez akéhokoľvek užitočného dôvodu.

Bol som vystrašený, keď som prvýkrát skontroloval nastavenia času obrazovky na svojom iPhone X so systémom iOS 12. Za posledných 8 hodín, Zdvihol som telefón 157-krát, to je raz za 6 minút. Šokujúce.

Čas pred obrazovkou dokonca uvádza, koľko času ste strávili na webe, ak si neprezeráte inkognito. Je to nebezpečný nástroj. Táto hlboká úroveň vedomostí o spôsobe používania vášho telefónu môže veľa povedať o vašej postave. Čas pred obrazovkou uchováva záznam o osobnom čase, ktorý strávite vy a váš iPhone spolu.

Ak vám toto všetko nevyhovuje. Pokračujte a vypnite čas obrazovky na svojom iPhone hneď teraz v systéme iOS 12.

Ako zakázať čas obrazovky na iPhone

  1. Ísť do Nastavenia » Čas obrazovky.
  2. Klepnite Vypnúť čas pred obrazovkou.
  3. Zadajte svoje Vstupný kód.
  4. Klepnite Vypnúť čas pred obrazovkou znova na potvrdenie.

Ak vám údaje o čase obrazovky vášho iPhone otvorili oči a ste ochotní zlepšiť svoje digitálne zdravie pomocou tohto výkonného nového nástroja na vašom iPhone. Našťastie existuje spôsob, ako začať čistiť.

Ako vymazať údaje o využití času obrazovky

  1. Ísť do Nastavenia » Čas obrazovky.
  2. Prejdite nadol a klepnite na Vymazať údaje o používaní.
  3. Zadajte svoje Vstupný kód.
  4. Klepnite Vymazať údaje o používaní znova na potvrdenie.

Dúfame, že vyššie zdieľané tipy a varovania vám pomôžu zachrániť váš život a pravdy, ktoré sú len pre vás a váš iPhone osobné.

Kategórie: iOS