OPRAVA: Zlá výdrž batérie po inštalácii iOS 12 na iPhone 6 a iPhone 6 Plus

iOS 12 je doteraz jednou z najprepracovanejších aktualizácií softvéru pre zariadenia so systémom iOS. Ak máte po inštalácii iOS 12 slabú výdrž batérie na vašom iPhone 6 alebo 6 Plus, je pravdepodobné, že chyba je iba vo vašom iPhone. Môže to byť inštalácia, aplikácie alebo starnúci hardvér.

Ak máte po iOS 12 slabú výdrž batérie, nižšie sú tipy na vyriešenie problému.

Počkajte týždeň

Ak ste si práve nainštalovali iOS 12 na svoj iPhone 6/6 Plus, pravdepodobne vidíte slabú výdrž batérie, pretože váš iPhone sa prispôsobuje novému softvéru. je to bežné. A stane sa to vždy, keď je vydaná veľká aktualizácia systému iOS.

Len počkaj pár dní. Nerob nič. Zálohovanie batérie sa samo o sebe zlepší, keď váš iPhone dokončí upratovacie práce potrebné pre iOS 12.

ČÍTAŤ: Kontrola životnosti batérie iOS 12: Je to neuveriteľné

Skontrolujte využitie batérie aplikáciami

iOS 12 je veľká aktualizácia. Prichádza s toľkými zmenami na úrovni softvéru, že je pravdepodobné, že aplikácie nainštalované na vašom iPhone 6 alebo 6 Plus ešte nie sú kompatibilné s novým softvérom, čo spôsobuje vybitie batérie.

Aby ste sa uistili, že to nie sú aplikácie, ktoré ukladajú váš iPhone 6 do postele pred obedom, prejdite na stránku Nastavenia » Batéria a pozrite si správu o spotrebe batérie aplikáciami, aby ste zistili, ktorá aplikácia zbytočne využíva zdroje vášho iPhone.

Odstráňte aplikácie, ktoré zbytočne využívajú batériu vášho iPhone.

Ak je aplikácia dôležitá, najprv ju odstráňte z iPhone a potom si ju stiahnite späť z App Store. Preinštalovaním aplikácie sa vymaže jej vyrovnávacia pamäť, čo by mohlo problém vyriešiť.

Vynulujte ho

Ak to nie sú aplikácie, možno budete chcieť začať odznova s ​​vaším iPhone 6, aby ste vyriešili problém s vybíjaním batérie v systéme iOS 12.

POZRITE SI: Ako správne resetovať iPhone

To je všetko, čo vieme o riešení problému s vybíjaním batérie v systéme iOS 12. Ak chcete na túto stránku niečo pridať, dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie.

Kategórie: iOS