Aktualizácia Intel(R) Corporation System 9.21.0.3109 stále zobrazuje čakajúcu inštaláciu v systéme Windows 10?

Spoločnosť Intel nedávno vydala aktualizáciu ovládača pre systémy Windows 10 s verziou 9.21.0.3109. Aktualizácia sa nainštaluje dobre na všetky systémy. Ale z nejakého dôvodu sa neustále pokúša inštalovať znova a znova a necháva ho v takmer permanentnom stave čakajúcej inštalácie.

Jeden používateľ systému Windows 10 oznámil, že aktualizácia Intel(R) Corporation System 9.21.0.3109 bola na jeho počítači nainštalovaná sedemkrát a v nastaveniach služby Windows Update sa stále zobrazuje ako čakajúca na inštaláciu.

Ak vidíte, že táto aktualizácia ovládača Intel robí to isté na vašom počítači so systémom Windows 10, jediným riešením tohto problému je skryť aktualizáciu z počítača. A je to bezpečné, pretože už je nainštalovaný na vašom počítači.

Ako skryť aktualizáciu Intel(R) Corporation System 9.21.0.3109

Ak chcete skryť aktualizáciu v systéme Windows 10, použijeme balík na riešenie problémov „Zobraziť alebo skryť aktualizáciu“ od spoločnosti Microsoft. Môžete si ho stiahnuť na odkaze nižšie:

  • Stiahnite si wushowhide.diagcab (45,59 kB)
  1. Stiahnite si a spustite wushowhide.diagcab balík na riešenie problémov na vašom počítači so systémom Windows 10.

  2. Zasiahnite Ďalšie , nechajte ho vyhľadať dostupné aktualizácie a potom vyberte Skryť aktualizácie možnosť.

  3. Začiarknite políčko pre Systém Intel(R) Corporation 9.21.0.3109 aktualizovať a kliknúť Ďalšie.

to je všetko. Táto konkrétna aktualizácia systémového ovládača Intel sa už nebude zobrazovať v nastaveniach služby Windows Update. Na zdravie!