Ako aktualizovať iPhone 7 a iPhone 7 Plus na iOS 12

iOS 12 sa dočká miliónov používateľov iPhonov a iPadov po celom svete. Nový softvér sa testuje tri mesiace, kým sa dnes dostane medzi masy.

Čo nové prináša iOS 12?

Prvá vec, ktorú si všimnete po spustení iOS 12 na vašom iPhone 7 alebo iPhone 7 Plus, je rýchlosť. iOS 12 je dvakrát rýchlejší v porovnaní s iOS 11, pokiaľ ide o multitasking. Získate tiež skratky Siri, skupinové hovory na FaceTime, čas pred obrazovkou, zoskupené upozornenia, vylepšený režim Nerušiť, nové možnosti AR, aplikáciu Measure, novú aplikáciu Apple Books a Mapy Google v CarPlay.

To je veľa. Možno strávite celý deň skúmaním všetkých nových funkcií v systéme iOS 12.

Nainštalujte iOS 12 na iPhone 7 a iPhone 7 Plus

  1. Otvorené nastavenie aplikáciu na vašom iPhone.
  2. Ísť do Všeobecné » Aktualizácia softvéru.
  3. Nechajte svoj iPhone skontrolovať aktualizácie, keď sa zobrazí, že je k dispozícii na stiahnutie iOS 12.0, klepnite na Stiahnite si a nainštalujte na získanie aktualizácie.

Ak sa pri inštalácii systému iOS 12 prostredníctvom súboru OTA vyskytne chyba, skúste nový softvér nainštalovať prostredníctvom iTunes alebo manuálne pomocou súboru firmvéru iOS 12 IPSW.

Prečítajte si náš podrobný príspevok o aktualizácii na iOS 12, kde nájdete ďalšie spôsoby inštalácie iOS 12 na váš iPhone 7 a iPhone 7 Plus.

PREČÍTAJTE SI: Ako aktualizovať na iOS 12