Používatelia iPhone dostávajú upozornenie „Nová aktualizácia systému iOS je teraz k dispozícii“ v systéme iOS 12 Beta

Aktualizácia 2: Spoločnosť Apple vydala aktualizáciu iOS 12 Developer Beta 12, ktorá rieši problém s upozornením na aktualizáciu. Teraz je všetko v poriadku.

Ak máte na svojom iPhone nainštalovaný profil iOS 12 Beta, prejdite na stránku Nastavenia » Všeobecné » Aktualizácia softvéru stiahnuť a nainštalovať aktualizáciu Beta 12. Ak nie, stiahnite si firmvér iOS 12 Beta 12 IPSW a nainštalujte ho manuálne cez iTunes.

Aktualizácia: je to stále horšie. Vyskakovacie okno aktualizácie sa teraz zobrazuje vždy, keď zatvoríte Centrum upozornení alebo odomknete svoj iPhone na iOS 12 Beta 11. Neexistuje žiadne riešenie na dočasné vyriešenie problému. Myslím, že Apple to opraví na strane servera alebo pomocou nového beta vydania.

Mnoho používateľov iPhone so systémom iOS 12 Beta na svojich zariadeniach dostáva upozornenie na aktualizáciu, ktoré znie: „Teraz je k dispozícii nová aktualizácia systému iOS. Aktualizujte z beta verzie iOS 12.“

Oznámenie o aktualizácii systému iOS sa posiela používateľom iOS 12 Developer Beta aj Public Beta. Pri kontrole aktualizácie prostredníctvom nastavení aktualizácie softvéru sa však nezobrazí žiadna nová dostupná aktualizácia.

Najprv som dostal upozornenie na aktualizáciu na iOS 12 Beta 9 na našom iPhone X; Zavrhol som to. O niekoľko hodín neskôr spoločnosť Apple vydala iOS 12 Beta 10. Zaujímalo by ma, či sa upozornenie týkalo verzie Beta 10, ale upozornenie na aktualizáciu iOS sa znova objavilo hneď potom, čo som si nainštaloval aj verziu Beta 10. Takže sa tu varí niečo iné.

Vo všeobecnosti Apple zobrazí upozornenie, ktoré hovorí: „Nová aktualizácia systému iOS je teraz k dispozícii“, čo znamená, že platnosť verzie beta systému iOS na vašom zariadení vypršala a je potrebné aktualizovať. Náš iPhone X však už používa iOS 12 Beta 10 a od spoločnosti Apple nie je k dispozícii žiadne novšie vydanie iOS 12 Beta.

Kategórie: iOS