Ako urobiť snímku obrazovky na iPhone XS

Odstránením tlačidla Domov z iPhone Apple zmenil veľa vecí. Ak ste nikdy predtým nepoužívali iPhone X, je pravdepodobné, že by ste mohli zistiť, ako urobiť snímku obrazovky na iPhone XS, keď je tlačidlo Domov preč.

S tlačidlom Domov je to také jednoduché, ako to vždy bolo. Až teraz musíte použiť kombináciu tlačidla napájania a tlačidla zvýšenia hlasitosti, aby ste urobili snímku obrazovky na iPhone XS.

Vytvorenie snímky obrazovky na iPhone XS

Stlačte a uvoľnite súčasne tlačidlo zvýšenia hlasitosti + bočné (napájanie) na zlomok sekundy, aby ste urobili snímku obrazovky. Nedržte tlačidlá. Stačí kliknúť a uvoľniť dve tlačidlá súčasne a váš iPhone XS urobí snímku obrazovky.

Po nasnímaní snímky obrazovky klepnite na okno ukážky, ktoré sa zobrazí v ľavej dolnej časti, aby ste ju mohli upraviť. Vyberte štýly štetca, ktoré chcete nakresliť, alebo klepnite na tlačidlo + a pridajte svoj podpis, textové pole a tvary na snímku obrazovky. Po dokončení úprav klepnite na „Hotovo“ v ľavom hornom rohu a vyberte „Uložiť do fotografií“.

Ak chcete zobraziť snímku obrazovky, otvorte aplikáciu Fotky a posuňte zobrazenie nadol. Nájdete tam svoje nedávne snímky obrazovky.